Servicii

CitySmile oferă servicii complete de stomatologie, pentru adulți și copii. În cabinetul nostru beneficiați de tratamente moderne si durabile, la cele mai înalte standarde de calitate.

Calitatea lucrării este asigurată de materialele de ultimă generație folosite, de dotările ultramoderne ale clinicii și de experiența profesională a medicilor nostri, care vor recomanda de fiecare dată cele mai potrivite proceduri de tratament pentru pacient.

Cosmetică dentară

Prin intermediul serviciului de cosmetică dentară vă putem ajuta să obțineți un zâmbet mai frumos.

Cosmetica dentară include mai multe tratamente de înfrumusețare a danturii precum: detartaj, albire dentară, obturații din compozit, bijuterii dentare, etc. Scopul fiecărui tratament este de a spori frumusețea zâmbetului dvs.

cosmetica dentara

Chirurgie orală

Serviciul de chirurgie orală include o serie de tratamente dentare chirurgicale cu scopul de a îmbunătăți funcția, sănătatea și aspectul danturii dvs.

Acesta poate include: extracții, sinus lift, regenerare osoasă, implanturi, etc. Implantul dentar este considerat soluția ideală în cazul lipsei a unuia sau a mai multor dinți, datorită numeroaselor beneficii pe care acesta le are pentru sănătatea orală.

chirurgie orala - implant dentar

Terapie odontală

Terapia odontală se ocupă cu tratamentul afecțiunilor coronare. (carii dentare, pete, marmorații, fisuri în șanțuri etc)

Tratamentul cariilor dentare se realizează prin îndepărtarea țesuturilor afectate și prin aplicarea de obturații (plombe) dintr-un material compozit ce restaurează funcția, morfologia și integritatea dinților.

terapie odontala

Terapie ortodontică

Tratamentul ortodontic are rolul de a modifica atât aspectul dinților, cât și în unele cazuri, aspectul structurii faciale, ajutând totodată mușchii maxilarelor să funcționeze eficient.

În tratamentul ortodontic ne folosim de aparate dentare sau alte dispozitive pentru a mișca dinții în poziția corectă. Fie că optați pentru un aparat metalic sau un aparat ceramic, rezultatul va fi pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

terapie ortodontica - aparat dentar

Terapie endodontică

Serviciul de terapie endodontică este recomandat când există o inflamație a nervului și e nevoie de intervenția unui medic specialist endodont.

Este foarte important să nu lăsați afecțiunile netratate pentru a evita pierderea dinților afectați. Afecțiunile nervilor sunt tratate de către medic prin tratament de canal și obturație definitivă de canal. Tratamentul endodontic este realizat cu disconfort minim.

terapie endodontica - tratament de canal

Terapie pedodontică

Serviciul de terapie pedodontică este recomandat copiilor pentru tratarea dinților de lapte și a a dinților tineri permanenți.

Vă încurajăm să veniți cu cei mici la medicul dentist de 2 ori pe an, pentru controale de rutină și igienizări profesionale. Tratamentul precoce al afecțiunilor dentare este foarte important, la fel ca folosirea unor metode moderne de prevenire a cariilor dentare.

terapie pedodontica - servicii stomatologice pentru copii

Protetică dentară

Protetica dentară contribuie la restaurarea danturii și menţinerea funcţiilor orale prin restaurarea dinţilor naturali şi/sau înlocuiriea dinţilor lipsă.

In funcție de problema cu care vă confruntați, puteți opta pentru lucrări protetice fixe (coroane dentare, coroane dentare pe implanturi, punți dentare) sau mobile (proteze dentare mobile parțiale sau totale).

protetica dentara