Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate („Politică”) descrie modul în care informațiile de identificare personală („Informații Personale”) oferite website-ului citysmile.ro („Website” sau „Serviciu”) sau produselor și serviciilor sale conexe (menționate colectiv ca „Servicii”) sunt colectate, protejate și utilizate. Aceasta descrie de asemenea și opțiunile disponibile dvs. cu privire la utilizarea Informațiilor Personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații.

Din punct de vedere juridic, această Politică este un contract între dvs. („Utilizator”, „dvs.”) și CitySmile („CitySmile”, „noi”, „nostru”, „noastră”). Prin accesarea și utilizarea Website-ului și a Serviciilor recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați termenii prezentului acord.

Această Politică nu se aplică practicilor companiilor pe care nu le deținem sau controlăm sau persoanelor fizice pe care nu le angajăm sau gestionăm.

Colectarea automată a informațiilor

Când deschideți Website-ul, serverele noastre înregistrează automat informații trimise de browser-ul dvs. Aceste date pot include informații precum adresa IP a dispozitivului, tipul de browser și versiunea acestuia, sistemul de operare și versiunea acestuia, preferințele de limbă sau pagina web vizitată anterior, paginile Website-ului și Serviciilor pe care le vizitați, timpul petrecut pe aceste pagini, informații de căutare, data și ora accesării și alte statistici.

Informațiile colectate automat sunt utilizate numai pentru a identifica cazurile potențiale de abuz și pentru a stabili informații statistice privind utilizarea și traficul Website-ului și Serviciilor. Aceaste informații statistice nu este agregate într-un mod care permite identificarea unui anumit utilizator în sistem.

Colectarea informațiilor personale

Puteți accesa și utiliza Website-ul și Serviciile noastre fără a ne spune cine sunteți sau fără a dezvălui informații pe baza cărora puteți fi identificat(ă) ca o persoană specifică. Cu toate acestea, pentrua utiliza unele funcții ale Website-ului, vi se pot cere anumite Informații Personale (de exemplu, numele dvs. și adresa de email).

Primim și stocăm orice informații pe care ni le oferiți cu bună știință când creați un cont de utilizator, publicați conținut, efectuați o achiziție sau completați orice formular online de pe Website. Când este necesar, aceste informații pot include următoarele:

 • Detalii personale precum numele, țara de reședință, etc.
 • Informații de contact, precum adresa de email, adresa fizică, etc.
 • Detalii despre cont, precum numele de utilizator, ID-ul unic de utilizator, parola, etc.
 • Informații de plată, precum datele și titularul cardului de debit/credit, date bancare, etc.
 • Orice alte materiale pe care ni le trimiteți de bunăvoie, precum articole, imagini, feedback, etc.

O parte din informațiile pe care le colectăm sunt primite direct de la dvs. prin intermediul Website-ului și al Serviciilor. Cu toate acestea, putem colecta Informații Personale despre dvs. și din alte surse, precum baze de date publice sau partenerii noștri de marketing.

Puteți alege să nu furnizați Informații Personale când utilizați Website-ul, însă fără acestea anumite funcții ale Website-ului vor fi restricționate sau nu vor putea fi utilizate. Utilizatorii care au nelămuriri privind informațiile necesare ne pot contacta oricând pentru detalii suplimentare.

Utilizarea și prelucrarea informațiilor colectate

Colectăm și folosim anumite Informații personale pentru a vă pune la dispoziție Website-ul, Serviciile sau pentru a ne îndeplini obligațiile legale. Dacă nu furnizați informațiile pe care le solicităm, este posibil să nu vă putem oferi anumite produse sau servicii. Oricare din informațiile pe care le colectăm pot fi utilizate pentru:

 • a crea și gestiona conturi de utilizator
 • a procesa și gestiona comenzi
 • a livra produse și servicii
 • a îmbunătăți produse și servicii
 • a trimite informații administrative
 • a trimite mesaje promoționale sau de marketing
 • a răspunde la întrebări sau pentru a oferi suport
 • a îmbunătăți experiența oferită utilizatorilor
 • a publica testimoniale primite de la clienți
 • a solicita feedback din partea clienților
 • a livra și optimiza reclame personalizate
 • a organiza competiții și a alege câștigătorii acestora
 • a ne protejarea împotriva abuzurilor și a utilizatorilor rău-intenționați
 • a ne îndeplini obligațiile legale și a preveni posibile daune
 • a aplica termenii, condițiile și politicile Website-ului
 • a opera și administra Website-ul și Serviciile

Procesarea Informațiilor dvs. Personale depinde de modul în care interacționați cu Website-ul și Serviciile noastre, unde vă aflați în lume și dacă se aplică una dintre următoarele:

 • v-ați dat consimțământul pentru unul sau mai multe scopuri specifice; acest lucru nu se aplică, ori de câte ori prelucrarea Informațiilor Personale este supusă legii de confidențialitate a consumatorilor din California sau legea europeană privind protecția datelor
 • furnizarea de informații este necesară pentru îndeplinirea unui acord cu dvs. și/sau pentru orice obligații precontractuale ale acestora
 • prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care sunteți supus
 • prelucrarea este legată de o sarcină care este efectuată în interes public sau în exercitarea autorității publice investită în noi
 • prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de către noi sau de către o terță parte

Rețineți că, în anumite legislații, este posibil să vi se permită să procesăm informații până când obiectați la o astfel de prelucrare, fără a trebui să se bazeze pe consimțământul sau orice alte baze juridice de mai jos. În orice caz, vom fi bucuroși să clarificăm temeiul juridic specific care se aplică prelucrării și, în special, dacă furnizarea de informații personale este o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract.

Facturare și plăți

Folosim procesatori de plată terți pentru procesarea în siguranță a informațiilor de plată. Astfel de utilizări ale Informațiilor Personale de către procesatorii de plată sunt guvernate de propriile politici de confidențialitate. Recomandăm să citiți politicile acestora de confidențialitate.

Gestionarea informațiilor

Puteți să ștergeți anumite Informații Personale pe care le avem despre dvs. Informațiile Personale pe care le puteți șterge se pot modifica pe măsură ce Website-ul și Serviciile se schimbă. Când ștergeți Informațiile Personale, putem menține o copie a a acestora în evidențele noastre, dacă este nevoie, pentru a ne respecta obligațiile față de afiliații și partenerii noștri, și în scopurile descrise mai jos.

Dacă doriți ștergerea Informațiile dvs. Personale sau ștergerea permanenă a contul de utilizator, vă rugăm să ne contactați.

Dezvăluirea informațiilor

În funcție de Serviciile solicitate sau dacă este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu solicitat, putem partaja informațiile dvs. cu părți terțe de încredere cu care lucrăm, cu afiliați sau filiale pe care ne bazăm pentru operarea Website-ului și a Serviciilor disponibile dvs. Nu împărtășim Informații Personale cu părți terțe neafiliate.

Acești furnizori de servicii nu sunt autorizați să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs., cu excepția cazurilor necesare pentru a efectua servicii în numele nostru sau pentru a respecta cerințele legale. Putem împărtăși Informațiile dvs. Personale în aceste scopuri numai cu terțe părți ale căror politici de confidențialitate sunt în concordanță cu ale noastre sau care sunt de acord să respecte politicile noastre în ceea ce privește Informațiile Personale. Aceste terțe părți primesc Informații Personale de care au nevoie doar pentru a-și îndeplini funcțiile desemnate și nu le autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie Informații Personale pentru propriul lor marketing sau alte scopuri.

Vom dezvălui orice Informații Personale pe care le colectăm, le folosim sau le primim dacă este necesar sau permis de lege, cum ar fi respectarea unei citații sau a unui proces juridic similar și când credem cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a vă proteja drepturile, pentru a vă proteja siguranța sau siguranța celorlalți, investigări de fraude sau pentru a răspunde la o cerere guvernamentală.

În cazul în care trecem printr-o tranziție de afaceri, cum ar fi o fuziune sau o achiziție de către o altă companie sau o vânzare parțială sau totală a activelor, contul dvs. de utilizator și Informațiile Personale vor fi probabil printre activele transferate.

Păstrarea informațiilor

Vom păstra și vom utiliza Informațiile dvs. Personale pentru perioada necesară respectării obligațiilor legale, pentru a soluționa litigii și pentru a ne pune în aplicare acordurile, cu excepția cazului în care este necesară sau permisă de lege o perioadă mai mare de păstrare a informațiilor.

Putem folosi orice date agregate derivate din sau care încorporează Informațiile dvs. Personale după ce le actualizați sau le ștergeți, dar nu într-un mod care vă va identifica personal.

După expirarea perioadei de păstrare, Informațiile Personale vor fi șterse. Prin urmare, dreptul de acces, dreptul la ștergere, dreptul la rectificare și dreptul la portabilitatea datelor nu pot fi puse în aplicare după expirarea perioadei de păstrare a informațiilor.

Transferul informațiilor

În funcție de locația dvs., transferurile de date pot implica transferul și stocarea informațiilor dvs. într-o altă țară decât a dvs. Aveți dreptul să aflați baza legală a transferurilor de informații către o țară din afara Uniunii Europene sau către orice organizație internațională guvernată de dreptul internațional public sau înființată de două sau mai multe țări, precum ONU, și despre măsurile de securitate luate de noi pentru a vă proteja informațiile.

Dacă un astfel de transfer are loc, puteți afla mai multe detalii verificând secțiunile relevante ale acestei politici sau ne puteți întreba folosind informațiile furnizate în secțiunea de contact.

Drepturile utilizatorilor

Puteți exercita anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. prelucrate de noi. În special, aveți dreptul să faceți următoarele:

 • aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în cazul în care v-ați dat consimțământul anterior pentru prelucrarea informațiilor dvs
 • aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. dacă prelucrarea se efectuează pe o bază legală diferită de consimțământ
 • aveți dreptul să aflați dacă informațiile sunt prelucrate de noi, să obțineți dezvăluirea cu privire la anumite aspecte ale prelucrării și să obțineți o copie a informațiilor în curs de procesare
 • aveți dreptul de a verifica acuratețea informațiilor dvs. și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora
 • aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să restricționați prelucrarea informațiilor dvs., caz în care nu vom prelucra informațiile dvs. în niciun alt scop în afară de stocarea acestora
 • aveți dreptul, în anumite circumstanțe, să obțineți ștergerea Informațiilor dvs. Personale de la noi
 • aveți dreptul de a primi informațiile dvs. într-un format structurat, comun și citibil de mașină și, dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, să le transmiteți unui alt controler fără niciun fel de obstacole. Această prevedere este aplicabilă cu condiția ca informațiile dvs. să fie procesate prin mijloace automate și că prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., pe un contract din care faceți parte sau pe obligațiile precontractuale ale acestuia.

Dreptul de a refuza prelucrarea informațiilor

În cazul în care Informațiile Personale sunt prelucrate în interes public, în exercitarea unei autorități oficiale care ne revine sau în scopul intereselor legitime urmărite de noi, vă puteți opune unei astfel de prelucrări oferind un motiv legat de situația dvs. particulară pentru a justifica obiecţia. Trebuie să știți că, totuși, în cazul în care Informațiile dvs. Personale sunt procesate în scopuri de marketing direct, vă puteți opune procesării în orice moment, fără a oferi nicio justificare. Pentru a afla dacă prelucrăm Informații Personale în scopuri de marketing direct, puteți consulta secțiunile relevante ale acestui document.

Drepturi de protecție a datelor în temeiul GDPR

Dacă sunteți rezident al Spațiului Economic European (SEE), aveți anumite drepturi de protecție a datelor și CitySmile își propune să ia măsuri rezonabile pentru a vă permite să corectați, să modificați, să ștergeți sau să limitați utilizarea Informațiilor dvs. Personale. Dacă doriți să fiți informați despre ce Informații Personale deținem despre dvs. și dacă doriți ca acestea să fie eliminate din sistemele noastre, vă rugăm să ne contactați. În anumite circumstanțe, aveți următoarele drepturi de protecție a datelor:

 • Aveți dreptul de a solicita acces la Informațiile dvs. Personale pe care le stocăm și de a le accesa.
 • Aveți dreptul de a solicita corectarea oricăror Informații Personale pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul de a solicita completarea Informațiilor Personale pe care le considerați incomplete.
 • Aveți dreptul de a solicita ștergerea Informațiilor dvs. Personale în anumite condiții ale acestei politici.
 • Aveți dreptul de a vă opune prelucrării Informațiilor dvs. Personale.
 • Aveți dreptul de a solicita restricții privind prelucrarea Informațiilor dvs. Personale. Când restricționați prelucrarea Informațiilor dvs. Personale, este posibil să le stocăm, dar nu le vom prelucra în continuare.
 • Aveți dreptul să vi se furnizeze o copie a informațiilor pe care le deținem într-un format structurat, comun și citibil de mașină.
 • Aveți, de asemenea, dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment în care CitySmile s-a bazat pe consimțământul dvs. pentru procesarea Informațiile dvs. Personale.

Aveți dreptul de a vă plânge unei Autorități pentru Protecția Datelor cu privire la colectarea și utilizarea Informațiilor dvs. Personale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați autoritatea locală pentru protecția datelor din Spațiul Economic European (SEE).

Modul de exercitare a acestor drepturi

Orice solicitare de exercitare a drepturilor dvs. poate fi direcționată către CitySmile prin datele de contact furnizate în acest document. Vă rugăm să rețineți că vă putem cere să vă verificați identitatea înainte de a răspunde la astfel de solicitări.

Solicitarea dvs. trebuie să furnizeze suficiente informații care să ne permită să verificăm dacă sunteți persoana care pretindeți că sunteți sau că sunteți reprezentantul autorizat al acestei persoane.

Trebuie să includeți suficiente detalii pentru a ne permite să înțelegem corect solicitarea și să răspundem la aceasta. Nu putem răspunde la solicitarea dvs. sau să vă oferim Informații Personale decât dacă verificăm mai întâi identitatea sau autoritatea dvs. pentru a face o astfel de cerere și confirmăm că Informațiile Personale se referă la dvs.

Confidențialitatea copiilor

Nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu trimiteți nicio Informație Personală prin intermediul Website-ului și al Serviciilor.

Încurajăm părinții și tutorii legali să monitorizeze modul de utilizare al Internet-ului de către copiii lor și să contribuie la aplicarea acestei politici, instruindu-i pe copiii lor să nu furnizeze niciodată Informații Personale prin intermediul Website-uluiși al Serviciilor fără permisiunea lor.

Dacă aveți motive să credeți că un copil cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat Informații Personale prin intermediul Website-ului și al Serviciilor, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 16 ani pentru a consimți la Prelucrarea Informațiilor dvs. personale în țara dvs. (în unele țări putem permite părintelui sau tutorelui dvs. să facă acest lucru în numele dvs.).

Utilizarea cookie-urilor

Website-ul și Serviciile utilizează „cookie-uri” pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența de navigare online. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni salvate pe calculatorul dvs. sau pe alte dispozitive inteligente în momentul accesării unui website. Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a distribui viruși. Cookie-urile sunt atribuite în mod unic și pot fi citite numai de un server web în domeniul care a emis cookie-ul specific dvs.

Putem folosi cookie-uri pentru a colecta, stoca și urmări informații în scopuri statistice pentru a opera Website-ul și Serviciile. Aveți opțiunea de a accepta sau de a refuza cookie-urile. Cele mai multe browsere web acceptă automat cookie-urile, însă, de obicei, puteți modifica setarea browser-ului pentru a refuza cookie-urile dacă preferați.

Dacă alegeți să refuzați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza pe deplin funcțiile Website-ului și Serviciilor. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri și cum să le gestionați, vizitați internetcookies.org

Semnale Do Not Track

Unele browsere încorporează o caracteristică Nu Urmăriți care semnalează website-urilor pe care le vizitați că nu doriți să vă fie urmărită activitatea online. Urmărirea nu este același lucru cu utilizarea sau colectarea de informații specifice în legătură cu anume website. Urmărirea se referă la colectarea de informații de identificare personală de la consumatorii care vizitează sau utilizează un website sau serviciu online de-a lungul timpului, în timpul navigării pe website-uri diferite.

Modul în care browserele comunică modul Nu Urmăriți nu este încă standardizat. Ca urmare, Website-ul și Serviciile nu sunt configurate pentru a interpreta sau a răspunde semnalelor Nu Urmăriți comunicate de browser-ul dvs. Chiar și așa, limităm utilizarea și colectarea de Informații Personale, după cum este descris mai în detaliu în această Politică.

Email Marketing

Oferim buletine de știri electronice la care vă puteți abona voluntar în orice moment. Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom dezvălui adresa dvs. de email la terțe părți, cu excepția cazurilor menționate în secțiunile „Gestionarea informațiilor” și „Dezvăluirea Informațiilor” ale acestei Politici sau în scopul utilizării unui furnizor terț de trimitere de astfel de email-uri. Vom menține informațiile trimise prin email în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

În conformitate cu actul CAN-SPAM, toate email-urile trimise de către noi vor avea specificat în mod clar cine este expeditorul și vor oferi informații clare despre ne puteți contacta. Puteți alege să nu mai primiți buletinul informativ sau email-urile de marketing urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în aceste email-uri sau prin contactarea noastră. Cu toate acestea, veți continua să primiți emailuri tranzacționale esențiale.

Publicitate

Putem permite anumitor companii terțe să ne ajute să croim anunțuri și campanii publicitare care considerăm că ar putea fi de interes pentru utilizatorii noștrii și să colecteze și utilizeze alte date despre activitățile utilizatorilor de pe Website. Aceste companii pot livra anunțuri care ar putea plasa cookie-uri și pot urmări comportamentul utilizatorilor.

Afiliați

Putem dezvălui informații despre dvs. afiliaților noștri cu scopul de a vă oferi produse și servicii suplimentare sau conexe. Orice informații referitoare la dvs. pe care le oferim afiliaților noștri vor fi tratați de acei afiliați în conformitate cu termenii acestei Politici.

Link-uri către alte resurse

Website-ul și Serviciile conțin link-uri către alte resurse care nu sunt deținute sau controlate de noi. Rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale unor astfel de resurse sau terți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți Website-ul și Serviciile și să citiți declarațiile de confidențialitate ale fiecărei resurse care poate colecta Informații Personale.

Securitatea informațiilor

Securizăm informațiile pe care le furnizați pe serverele aflate într-un mediu controlat, sigur, protejat de accesul, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Menținem garanții administrative, tehnice și fizice rezonabile într-un efort de a proteja împotriva accesului, utilizării, modificării și dezvăluirii neautorizate a Informațiilor Personale în controlul și custodia sa.

Cu toate acestea, nicio transmisie de date pe Internet sau rețeaua wireless nu poate fi garantată. Prin urmare, în timp ce ne străduim să vă protejăm Informațiile Personale, recunoașteți că (i) există limitări de securitate și confidențialitate ale Internet-ului care sunt în afara controlului nostru; (ii) securitatea, integritatea și confidențialitatea oricăror informații și date schimbate între dvs. și Website și Servicii nu pot fi garantate; și (iii) orice astfel de informații și date pot fi vizualizate sau manipulate în tranzit de către o terță parte, în ciuda celor mai bune eforturi.

Breșe de securitate

În cazul în care devenim conștienți că securitatea Website-ului și a Serviciilor a fost compromisă sau că Informațiile Personale ale utilizatorilor au fost dezvăluite către părți terțe independente ca urmare a activităților externe, inclusiv, dar fără a se limita la, atacuri de securitate sau fraudă, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri rezonabile adecvate, inclusiv, dar fără a ne limita la, investigarea și raportarea, precum și notificarea și cooperarea cu autoritățile legii.

În cazul unei breșe de securitate, vom depune eforturi rezonabile pentru a notifica persoanele afectate dacă credem că există un risc rezonabil de vătămare a utilizatorilor ca urmare a breșei sau dacă notificarea este impusă de lege. Când facem acest lucru, vom posta o notificare pe site sau vă vom trimite un e-mail.

Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această Politică sau condițiile sale referitoare la Website și Servicii și vă vom notifica la orice modificări semnificative ale modului în care tratăm Informațiile Personale. Când facem acest lucru, vom revizui data ultimei modificări a documentului în partea de jos a acestei pagini. De asemenea, vă putem notifica și prin alte metode, precum metode de contact alternative pe care ni le-ați furnizat.

Orice versiune actualizată a acestei Politici va intra în vigoare imediat după postarea Politicii revizuite, dacă nu se specifică altfel. Utilizarea dvs. continuă a Website-ului și a Serviciilor după data efectivă a Politicii revizuite (sau a unui alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dvs. pentru acele modificări. Cu toate acestea, nu vom folosi, fără consimțământul dvs., Informațiile dvs. Personale într-o manieră materială diferită de cea declarată în momentul colectării Informațiilor dvs. Personale.

Acceptarea acestei politici

Confirmați că ați citit această Politică și că sunteți de acord cu toți termenii și condițiile sale. Prin accesarea și utilizarea Website-ului și a Serviciilor, sunteți de acord să respectați această Politică. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestei Politici, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați Website-ul și Serviciile.

Metode de contact

Dacă doriți să ne contactați pentru a înțelege mai multe despre această Politică sau dacă doriți să ne contactați cu privire la orice chestiune referitoare la drepturile individuale și Informațiile dvs. Personale, puteți face acest lucru prin intermediul formularului de contact.

Ultima actualizare: 01.11.2023